Tuesday, August 3, 2021

Farm Fresh Oat Milk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Farm Fresh pun ada keluarkan susu oat.. Sedap dan mengenyangkan.. Harga dia pun boleh tahan juga.. hehehe.. Tapi berbaloilah pada Sha untuk yang nak diet.. Susu dia pekat sebab ada oat dan oat mengenyangkan.. Kalau minum ini, memang tak teringat nak makanlah.. Rasa dia tak adalah pelik pada Sha.. Cuma susu dia pekat sikit.. 

RM3.70

7 comments:

  1. As suka susu kurma. Nanti boleh cuba oat pula...

    ReplyDelete
  2. New flavour ye. Tak pernah nampak pulak. Boleh cari nanti. Oat sedap ni.

    ReplyDelete
  3. Ada perisa baru. Tak pernah cuba lagi susu oat ni.

    ReplyDelete
  4. Owh, ada oat sedapnya, slalu beli fresh milk dia jer..

    ReplyDelete
  5. Farm fresh gak pernah mengecewakan tiap kali keluarkan yang baru

    ReplyDelete
  6. tak pernah try lagi oat milk ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »