Thursday, August 5, 2021

Gardenia: Toast'em Pandan Kelapa

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha ternampak ada orang kongsikan di Instagram.. Teruslah pergi cari di kedai.. Memang berbaloi dibeli walaupun harganya sedikit mahal dari roti biasa.. Sedap sebab ada rasa manis gula melaka.. Sha makan macam tu je bersama secawan kopi.. Roti dia tak banyak dan potongannya sedikit tebal dari roti biasa.. Bakar je tak sempat nak buat.. hehehe.. selamat dah masuk perut semua roti ini..


Coklat-coklat tu adalah gula melaka.. Roti ini warna hijau.. Bila diambil gambarnya tak nampak hijau roti tu.. hehehe..

8 comments:

  1. Wahhh baru ke ni??? Nicenyaa haritu ice cream onde2 guna gula melaka juga hehe

    ReplyDelete
  2. Viral dah roti ni sekarang. Tengah viral, tak sempat grab dah habis. harap ada rezeki lah dapat merasa. Ramai kata sedap.

    ReplyDelete
  3. roti baru ke? nak cari jugaks la..he he he..

    ReplyDelete
  4. Roti ni tengah viral. Dan katanya sedap. Belum pernah try lagi..

    ReplyDelete
  5. ada nampak jugak orang share dekat twitter. Boleh try nanti

    ReplyDelete
  6. mesti wangi bau pandan kan... tak pernah jumpa lagi ni

    ReplyDelete
  7. Wahh ada juga ya roti macma ni, menarik kalau buat makanan dalam rumah ni <3

    ReplyDelete
  8. tak pernah try pula perisa ni. boleh cuba nanti :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »