Monday, September 30, 2019

Drama Korea | Coma (2006)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama ini 5 episod je.. Boleh tonton di Youtube.. Guna kata carian Coma 2006.. Dekat Fastdrama pun boleh tengok juga..

Drama ini seram dan misteri lah juga.. Sebuah hospital yang akan ditutup tapi masih memiliki seorang pesakit yang koma.. Memang pelik.. Doktor yang merawat pesakit tu tak membenarkan pesakit dipindahkan ke hospital lain.. Pegawai insurans yang datang menilai keadaan pesakit juga ada hubungan dengan hospital tersebut.. Seram dan juga menakutkan.. Perangai doktor tu sendiri menakutkan.. Menjadikan pesakit nya sebagai bahan uji kaji hingga meragut nyawa pesakit tanpa rasa bersalah..

Drama: Coma
Country: South Korea
Episodes: 5
Aired: Jul 21, 2006 - Aug 18, 2006
Aired On: Friday
Network: OCN
Duration: 60 min.
Also Known As: Koma
Genres: Thriller, Horror

Sinopsis: Behind the doors of Namwon Hospital lies a chilling secret, one that the hospital's inhabitants have kept buried for the last 10 years, and all centered around one coma patient, Lee So Hee. With the hospital's reputation steadily declining from countless medical accidents over the years, it is forced to shut down. However, as the hospital closes its doors, another opens, and secrets that have long been hidden come out with a vengeance.
(Source: DramaWiki)

8 comments:

  1. Baca sinopsis pun dah seram.. hihi
    waiting list, nak tgk lah nti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah tengok.. Sebab penyampaian cerita dia agak misteri..

      Delete
  2. Ermmm mcm seram. Ain sejujurnya tak minat cerita darah2 ni hahah tp kadang2 layan jugak hehe

    ReplyDelete
  3. jangan koma lps tgk cerita ni dah ler...sy le tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Saya pun jenuh tahan perasaan Anies.. terkejut terkejut dibuatnya..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »