Tuesday, September 24, 2019

Komik Seram | Aku Dengar Kat Lif Ada... oleh Zuan, Apoh

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik seram lagi.. hehehe.. Kali ini menggunakan tema lif pula.. Adoi.. Mujurlah kat sini tak ada lif.. Kalau tak, jenuhlah.. Hahaha.. Macam komik yang sebelum ini, selain komik ada juga cerpen dan lagenda mengenai lif.. Pantang larang semasa menaiki lif pun ada.. Pelbagai kisah.. Seram dan juga misteri.. Yang best ada game dalam komik ini.. Cari perbezaan gambar, cari gambar tersembunyi.. sambil membaca, sambil menguji minda..

Sha baca pada 21.09.2019 dan selesai pada 22.09.2019..

Koleksi peribadi Sha..
Published January 2019 by Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd

14 comments:

  1. alamak...mau setahun tak naik lif sorang sorang nanti..haha

    ReplyDelete
  2. naseb kt cni pun xde lift jugak....hehehe....

    ReplyDelete
  3. opis kita ada lip tp sebab naik sampai tkt6 je tak berapa takut, tp kadang klu lif buat hal lampu dia mati... seram jugak kalau ddk dalam tu sorang-sorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ramai-ramai okay lagi.. Kalau naik sirang-sorang, memang rasa lain macam..

      Delete
  4. Kalau sengsorang mmg ana tak naik lif. Seram sangat. Hehe

    ReplyDelete
  5. Ain penah baca lif dri prima rasanya, phobia jugak nak masuk lpas bca haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha.. Buku Prima dalam bentuk novel.. Projek Seram Lif.. Kak Sha ada baca juga..

      Delete
  6. sblm naik lif tgk kiri kanan tau hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂😂 dah naik pun kena tengok juga Anies..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »