Saturday, September 7, 2019

ebook | Parut oleh Ada Haris

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cerita yang menarik.. Ada dua bahagian.. Ceritanya dari awal sehingga ke hujung bergerak secara lurus dan terus terang.. siapa penjahat dan siapa yang baik dah diberi tahu awal-awal.. Yang menarik adalah bagaimana Ky berusaha membalas kejahatan yang dilakukan kepada diri, keluarga dan sahabat-sahabatnya.. Ada pertempuran dan perancangan yang kalau dikemaskan lagi, akan jadi lebih menarik.. Bahagian kedua pula pasal Luth yang mencari tahu siapa pembunuh mak dan ayahnya.. Kemudian bergabung dengan Ky.. Memang cerita aksi yang menarik cuma olahannya kalau dimantapkan lagi akan jadi lebih menarik dan memikat.. Terima kasih pada penerbitan FIXI kerana membuat promosi percuma.. Cepat ke eSentral atau Google Play Book untuk membaca..

Sha baca pada 04.09.2019 dan selesai pada 05.09.2019..

ebook, 424 pages
Published August 30th 2019 by Buku Fixi

6 comments:

  1. Fixi! free pulak tu. thnkyou fixi!

    ReplyDelete
  2. Ebook Ni Macam Mana ye Sha.. baca Dlm HP Boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah kak adda.. boleh baca guna hp.. janji download apps google play book je..

      Delete
  3. menarik jln ceritanya! jd drama pn best ni heheh

    ReplyDelete
  4. Thanks Sha sebab recommended buku ni. Akak download pun sebab hari tu baca entri Sha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »