Saturday, September 28, 2019

Wonda Coffee | Sarawak Edition Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya.. Berjaya juga beli Wonda Coffee Sarawak Edition ini.. Tin dia cantik betul.. Penuh corak.. Warna kuning yang memikat.. Rasa dia... Pergh!! Padu.. Pekat melekat dan berjaya buat Sha tersentak.. Hehehe.. Tak manis tau.. Memang power lah rasa kopi dia.. Bukan kegemaran Sha.. hehehe.. Sesekali minum okaylah.. Suami Sha suka sebab rasa kopi dia yang pekat dan pahit..


22 comments:

  1. aida ni nescafe ori addicted, sha.
    jarang beli wonda.
    tapi dgr dgr jugak yg wonda ni lebih sedap. ekk?
    aah. cantik tin nyer. stylo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nescafe tu sep sikit Aida.. Sha pun sama.. addicted.. dulu dah stop sekejap... Tapi pastu minum balik.. hahaha..

      Delete
  2. Menarik pulak tinnya..corak seni ukiran Sarawak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha tertarik untuk beli sebab corak tin tu PC..

      Delete
  3. Wah cantik... Nak kena pi carik nie🌹🌹

    ReplyDelete
  4. Belum try yg ni, cantik tin, so far peminat white kopi Ah Huat, org kata 3 in 1 tak elok tapi sepaket sehari boleh kan 😅😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak elok.. tapi tu lah.. Yang tak elok tu yang sedap di minum..

      Delete
  5. Limited ke ni? Packaging dia cantik lah. wonda punya air aap je tak sedap. semua sedap! geram jeeeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya macam limited tapi tak sure.. hehehe..

      Delete
  6. hahaha kalau jenis pahit ni memang tak kena dengan tekak la. Tapi suka tengok tin dia, cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pahit sikit Farhana.. kak sha pun tak tertelan.. hehehe.. tin dia memang cantik..

      Delete
  7. Hari tu minum Wonda banyak lelama jadi tak sedap kat tekak hahahhaha. yang Sarawak ni tak rasa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha jarang minum wonda.. sesekali je.. tekak lebih suka nescafe.. hehehe..

      Delete
  8. Lom pernah try minum asyik dgr iklan jek

    ReplyDelete
  9. kt sini selalu nampak yg edisi melaka je. yg sarawak ni cpt habis kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pula tak jumpa lagi edisi Melaka dengan Perak.. hehehe..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »