Friday, September 27, 2019

Komik | Doraemon #06: Koleksi Penuh Emosi oleh Fujiko F Fujio

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik kali ini menghimpunkan kartun-kartun yang berkisarkan emosi.. Ada satu tajuk dimana Nobita kena melepaskan doraemon kembali ke zaman akan datang dan berdikari sendiri.. Memang penuh emosilah.. Persahabatan yang lama akhirnya berpisah.. Santai-santai membaca dan bergembira walaupun isinya penuh emosi..

Owh ya.. Komik ini adalah hadiah Anies kepada Sha.. Boleh baca di SINI..

Sha baca dan selesai pada 26.09.2019..

Koleksi peribadi Sha..
Published December 2018 by Kadokawa Gempak Starz Sdn Bhd

16 comments:

  1. Alooo mcm sedih jee. nobita kan takleh pisah dgn doraemon

    ReplyDelete
  2. hehe doraemon ni kalau ikot kan tua dari ayah kalau tak silap.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. kartun dan komik yang lama sangat..

      Delete
  3. Lama sungguh tak baca komik doraemon. last baca zaman sekolah dulu rasanya. wujud lagi ke tak komik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wujud.. versi yang macam nie.. bawah syarikat Gempak Starz..

      Delete
  4. dah xde dijual, kan sha?
    tora aman tu dah tutup kan few years back?
    ni la bacaan aida masa kecik tau.
    suka beli.
    now, ijat plak addicted nonton kartun doraemon.
    asben donlod byk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada jual Aida.. bawah syatikat GempakStarz.. dia keluarkan mengikut tema macam yang Sha baca ini.. ada dalam 20 lebih rasanya..

      Delete
  5. Dari kecik hingga skrg, masih suka tgk doreamon.

    ReplyDelete
  6. alaaaa part berpisah tu tak suka nak baca mesti nangis

    ReplyDelete
  7. Ahakss..suka layan komik ehh...santai kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »