Sunday, September 8, 2019

ebook | Toksik oleh Afiq Abruzzi

Assalamualaikum..
Hye semua..

Wargh!! Stress baca novel ini.. Bukan genre kesukaan Sha.. Tapi masih menarik dibaca.. Untuk yang suka cerita penuh teka-teki dan permainan minda, ini memang makanan anda.. Cerita bermula dengan surat jemputan ke sebuah kilang.. Pemain dari pelbagai latar berkumpul dan bersaing sesama mereka.. Hanya 1 pemenang dicari.. Nyawa menjadi taruhan.. Namun kesudahannya tak seperti yang dijangka.. Mengejutkan..

Sha baca dan selesai pada 06.09.2019..

ebook, 446 pages
Published August 30th 2019 by Buku Fixi

13 comments:

  1. Macam best lah buku ni. Tertanya-tanya pula apa yang terjadi sebenarnya.

    ReplyDelete
  2. Cerita yang macam ni lah buat pembaca rasa tak sabar nak baca bab yang seterusnya.

    ReplyDelete
  3. dah download tapi tak baca lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. jln cerita dia mcm filem hollywood. sy terlupa judulnya...

    ReplyDelete
  5. ammi belum pernah cuba baca guna ebook lagi. lepas ni mungkin boleh cuba sebab ruang nak simpan buku mcm dah limited je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »