Monday, September 23, 2019

Zine | Sketsa Lawak Seram: Leman & The Geng oleh Del Osmera

Assalamualaikum..
Hye semua..

Zine ini nipis je.. 70 muka surat.. Menceritakan kisah si Leman yang penakut ya amat.. Leman ini selalu disakat oleh hantu Milah yang balik semula ke rumah akibat perbuatan khianat.. Seram kelakar zine ini.. Kalau dibuat dalam versi novel yang tebal mesti menarik.. Leman dan kawan-kawannya yang penakut tapi selalu terjumpa makhluk tak sepatutnya.. hehehe..

Sha baca dan selesai pada 22.09.2019..

Koleksi peribadi Sha

20 comments:

  1. uish, saya penakut memang takkan beli buku2 camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak seram sangat.. lebih pada seram kelakar.. :)

      Delete
  2. menarik....tpi seram erk....hehehe....

    ReplyDelete
  3. Seram campur lawak... Terbaikkk🌹🌹

    ReplyDelete
  4. omaigadd. kita serious tak boleh baca cerita macam ni. tengok movie apatah lagi. tak kisahlah lawak ke tak hahaha..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha mesti lawak. Kalau movie pun nini suka layan horror comedy 😆

    ReplyDelete
  6. Wow best cerita MCM ni.. santai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang santai mama.. sekejap je pembacaannya..

      Delete
  7. Seronok tengok Sha suka baca novel...

    ReplyDelete
  8. hahaha mesti leman ni hiburan untuk milah

    ReplyDelete
  9. Mesti dah banyak lawak seram sha baca kan. Tahniah sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »