Friday, September 27, 2019

Menang Top Komentar Bulan Ogos 2019 di Blog Azlinda Alin

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Sha dipilih menjadi top komentator di blog sis Azlinda Alin untuk bulan Ogos.. Sha memang tak perasan kalau tak Ain Athirah tinggalkan komen dekat entry Sha maklumkan pasal pengumuman sis Azlinda Alin ini.. Terima kasih Ain Athirah.. Pengumuman top komentator tu boleh tengok di SINI.. Hadiah cash sudah pun Sha terima semalam.. Sha ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada sis Azlinda Alin.. Sha doakan juga semoga sis Azlinda Alin dan keluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah.. Aamiin..


Terima kasih Ain..

18 comments:

  1. congrats!!! sha rajin blogwalking.. murah rezeki ..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. tahniah...sha mmg byk jd top komentar

    ReplyDelete
  3. Eh ehhh malu titewww hahaa. sesama akak >.< tahniah lagi sekali!

    ReplyDelete
  4. tahniah.
    sha memang rajin :) tabik spring.
    aida ni now dah tak byk ruang dan peluang blogging.
    ni pun pagi sabtu, qadha' blogwalking.
    karang nak masak lunch. hingga ptg, dah tak dpt log in blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Aida.. kadang Sha pun tak sempat juga.. hehehe.. 🙈🙈.. selalu qadha time cutilah.. hehehe..

      Delete
  5. Tahniah, Kak Sha. Rajin akak singgah ke blog orang lain.

    ReplyDelete
  6. dah lama tak menyinggah sana. Tahniah Kaksha!

    ReplyDelete
  7. Bila nk jadi top komentar blog JM lak?? Hihhihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »