Wednesday, September 11, 2019

Shopee 9.9 | Susu Formula Dutch Lady 456 (Biasa)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Shopee tengah buat sale gila-gila sekarang ini.. Kebetulan susu Imani dah nak habis stock, Sha pun surveylah dekat Shopee.. Mudah sebab tak keluar duit minyak.. Pilih, bayar dan susu pun sampai dekat rumah.. hehehe.. sangat mudah.. Free postage pula tu.. Kali kedua Sha beli susu Imani secara online.. Harga kat kedai semua RM20 ke atas..

Kemain kotak dia.. hehehe..

3 peket susu 900g dan sepeket wet tisu (free gift)..

Harga untuk 6 peket tu RM60 dan pos percuma..

10 comments:

  1. wah bestnya shopping ekin lama x buka shopee

    ReplyDelete
  2. bila dpt rege murah..jgn lpskan kn..tk perlu kuar minyak p kedai beli susu

    ReplyDelete
  3. Betul tu, Kak Sha. Jimat duit minyak kalau beli online. Tapi kena hati-hati dalam memilih barang. Kena pastikan beli dari trusted seller.

    ReplyDelete
  4. Murah-murah sangat tapi tulah fulusnya tak berapa nak ha..de!!! huhuhu...

    ReplyDelete
  5. ammi tak beli apa2 pun sale kali ni.. pelik gak. dah tak normal ke apa ammi ni??

    ReplyDelete
  6. kalau dapat free delivery memang rasa bahagia sgt..haha

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat shopping online! Siap dapat free gift lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »