Sunday, September 1, 2019

Nestle: Pikachu Drumstick

Assalamualaikum..
Hye semua..

Aiskrim lagi.. Makanan kesukaan kan..Kali ini Sha cuba Aiskrim Pikachu.. Sedapnya wei.. Rasa kacang dia ngam habislah.. Memang siapa-siapa yang suka kacang dan coklat, pasti akan suka aiskrim ini.. Cuma harganya agak mahal sikitlah.. RM3 kalau beli di Petronas.. RM2.80 kalau beli di 99Speedmart.. Kena pandailah pilih nak beli di mana.. Hehehe..

Comelkan packaging dia.. Pika Pika..

Aiskrim dengan rasa kacang pecan bercampur dengan sirup coklat di bahagian tengahnya.. Bahagian atas pula dihiasi coklat dan ketulan kacang badam..

12 comments:

  1. amboi sedapnyaaaa.. yummyz! ai pon kena try this la!~

    ReplyDelete
  2. kena try jg ni...menggoda betul kacang2 kt atas tu...hehe..

    ReplyDelete
  3. panas2 ni lapaq pulak icecreammm ptg ni nak keluaq nak cri la heheh

    ReplyDelete
  4. good marketing by nestle and rasa dia sedap macam ice cream nestle kacang biasa

    ReplyDelete
  5. alamak terus rasa nak pergi beli bila baca post ni

    ReplyDelete
  6. gabungan coklat dengan kacang ni memang gabungan padu. Nak try cari la nanti

    ReplyDelete
  7. Bab aiskrim dengan kacang-kacang ni yang buat nak cuba nih. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »