Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Wednesday, May 24, 2017

Death Note : New Generation (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini mini siri sebelum filem Death Note : Light Up The New World..
Ada 3 episod je..
Dalam mini siri ini ada 3 watak utama sahaja..
Iaitu Tsukuru Mishima, Ryūzaki dan Yūki Shien..
Kira macam pengenalanlah sebelum filem tu..

Sha nie kalau yang berkaitan Death Note nie memang sukalah kan..
Owh ya, Ryuk ada muncul sekejap.. hehehe..

Lepas tu kalau tak silap Sha, Filem Death Note ini akan keluar versi Omputih..
Bulan Ogos, 2017.. Tapi tak tahulah, best ke tak..
Sebab asalnya filem Jepun kan..
Kita tunggu...

 Sumber Gambar : Wikipedia.

5 comments:

  1. Dulu rajin layan cerita ni. Seronok sgt.

    ReplyDelete
  2. suka tgok Deatch Note ni sebab zaman sekolah dulu pakai jam dsign death note. rasa macam power sgt. hahaha. baru je tgok cte Death Note : The New World. tp xfhm sgt. sbb tak follow dari awal

    ReplyDelete
  3. selalu filem Jepun versi omputih mesti kureng, macam Dragonball n The Ring..huhu. Kita tengok jelah nanti ye

    ReplyDelete
  4. Aik ada sambungan ke cite ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI