Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Wednesday, May 3, 2017

Queen of the Ring (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama terakhir dari siri "Three Color Fantasy" ini mewakili warna Emas.
Macam biasa, ada 6 episod..

Drama yang sangat menarik.. 
Walaupun hanya 6 episod tapi masih ada pengajaran..
Manusia suka memandang pada kecantikan..
Lupa bahawa kecantikan dalaman lagi penting..
Akhirnya hati budi juga yang menjadi ukuran..

 

THREE COLOUR FANTASY SERIES 2017

WHITE: The Universe's Star
GREEN: Romance Full Of Life
 GOLD  : Queen Of The Ring

5 comments:

  1. kecantikan bukan kekal selamanya..cantik luaran bukan bermakna cantik didalam kan

    ReplyDelete
  2. Haritu nak tengok, tapi sampai sekarang tak tertengok 😂

    ReplyDelete
  3. Kecantikan dalaman la yang akan menentukan kecantikan luaran.

    ReplyDelete
  4. Dah lama saya tak tengok drama korea.. BTW, tahniah sebab nama akak tersenarai dalam carta special bloglist saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/top-commentor-april-mei-2017.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI