Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Friday, May 12, 2017

Buat Sendiri Kotak Recycle

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disebabkan kotak recycle dekat Perpustakaan dah rosak..
Makanya kami pun buatlah sendiri..
Mudah sahaja.. Guna semula kotak A4..

Sha buat dengan member sorang lagi..
Ini semua persediaan untuk menghadapi Audit EKSA.

 
Bahan-bahan yang diperlukan ialah
Kotak A4
Salotape
Gunting
Kertas warna
Gunting
 
 
Huru hara membuatnya.. hehehe..
Kena cantumkan dua kotak A4 tu tau..
Tebuk bahagian bawah kotak tu..
 
 
Cantumkan guna binding tape.. Baru dia kuat..
 Lepas tu baru balut dengan kertas warna..

 
Dah siap..

9 comments:

  1. nak hadapi audit EKSA ni memang penat,mujur ofis akak dah selamat kena audit.

    kreatif tu, cantik hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Akak dah diaudit ye.. Sha baru nak audit dalaman kak..

      Delete
  2. wahh cantik! Kreatif2 *_*

    ReplyDelete
  3. tq sha boleh guna untuk letak news paper....nnt nak try lah buat

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI