Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Thursday, May 11, 2017

Koleksi Bulan Mei 2017 #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Orang lain raya, saya pun nak raya juga..
Raya buat Pencinta buku..
Malangnya Sha tak dapat ke PWTC meraikannya..
Mampu beli online sahaja..
Inipun beringat-ingat juga sebenarnya..

Tapi bila dekat timeline orang asyik pos novel terbaru untuk PBAKL 2017, mana boleh tahan..
Sudahnya Sha pun membeli juga.. Cuma sampainya berperingkat la..
Peringkat pertama ini Sha beli dari penulis Tajul Zulkarnain..
Kebetulan memang kenal di Facebook dan tahu beliau tengah menulis sebuah buku..
Sha belilah dan dapat pada 2 Mei 2017 dan dah pun habis baca..
Boleh baca review di SINI.


Seterusnya yang baru sampai pada 08.05.2017 ialah dari KarnaDya Publishing..
Sha beli kombo seram terbaru..
Memang teruja sangat-sangat sebab dari Publisher lain kan..
Selalu baca dari Buku Prima dan Alaf 21.. Kali ini kita tukar selera..
Tapi penulis yang dua tu memang Sha minat..
Yang sorang tu, Sha baru nak kenal.. Hehehe..

 
Buku Pemangsa dan Penunggu tu memang Sha aim..
Kerana kau.. Aku Kembali tu, kalau baca sinopsis pun dah ohsem tau..

7 comments:

  1. Lama tak beli novel 😂 Kalau rajin, pinjam kat library ja

    ReplyDelete
  2. Lah, akk pun suka baca buku jugak ke? alamak sama la kak minat kite. hehehe. teruskan membaca :p jangan lupa review. kalau org kata best, baru kite nak baca jgk . hahha

    ReplyDelete
  3. tgk cover pun ju da rasa seram huhuhu

    ReplyDelete
  4. hoh.. dh sampai pemangsa.. bestnyee.. lea nye tak dpt agik.. ptg kang kot... hehehe

    ReplyDelete
  5. menariknya... tapi cuba elak baca buku mcm ni sbb selalu duk sorg2.. hahaha t takut teringat.. hehehe

    ReplyDelete
  6. tgk cover dan tajuk pun dah rasa seram..hihi

    ReplyDelete
  7. makin bertambah lah koleksi sha kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI