Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, May 22, 2017

The Baby Bos (2017)

Assalamualaikum..
hye semua..

Jom tengok filem animasi..
stress realease..

The Baby Bos..
Anak Sha yang beria nak tengok..
Tapi bila separuh jalan, masing-masing dah tak nak tengok..
Tak best katanya..

Sha jelah gigih tengok sampai habis..
Memang tak berapa menarik pun..
Tapi sebab dah tengokkan.. Tengoklah juga sampai ke habis..
Ada lah juga mesej nya.. Kasih sayang keluarga..

 
Sumber gambar Wikipedia.

6 comments:

  1. Yeyyy semalam baru tgk cite ni.. best..

    ReplyDelete
  2. tak best ke? tgk poster cam best je..huhu

    ReplyDelete
  3. Belum tgk juga. Tak best sgt erk sha?

    ReplyDelete
  4. Pernah terbaca ntah kat blog mana review tentang The Baby Bos ni 😏

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI