Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, May 29, 2017

Hadiah Anniversary

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ahad (28.05.2017) encik suami bawa gi kedai kasut Tanjung Malim.. Beli kasut baru.. Kasut Sha yang beli sebelum ini dah rosak.. Huhuhu.. Sedih tau.. Kasut merah tu baru pakai sekejap.. dah koyak kat bahagian depan.. Kasut tu pecah dan koyak.. Tinggal kasut hitam je untuk pakai pergi kerja.. Itupun dah koyak juga bahagian dalam dia.. Sedih.. Tu yang encik suami belanja kasut sempena Anniversary katanya.. Mulanya nak beli kasut kulit perempuan jenama Camel Active tapi takde sign yang cantik.. Cari jenama Kangaroo (kasut lelaki) ada design cantik tapi tak ada saiz.. Sudahnya beli pattern ini.. Jenama Lee.. Nampak cam penguatkuasa lak bila pakai kasut camnie.. Kemas design dia dan nampak seksi sangat.. Hahaha.. Kasut pun seksi tau.. Ini kasut lelaki saiz 6.. Sha pakai, ngam-ngam je.. Tapi sebabkan design dia tu, tak nampaklah sangat macam kasut lelaki kan.. Semoga kasut ini bertahan lamalah hendaknya..



8 comments:

  1. Wkmsalam.
    Cantik.
    Happy anniversary

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary sha, semoga kekal selamanya till jannah..
    Cantik kasut sha...
    Hope bertahan lama, biasanya yg branded boleh pakai bertahun2 kan...
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mrs Pip.. Aamiin..
      Hope stay lama lah jangka hayat dia.. hehehe

      Delete
  3. happy anniversary sha...cantik kasut tu, tak nampak sangat macam kasut lelaki

    ReplyDelete
  4. Amboii kemahenn lagik tu kasut dia... hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI