Zombie Attack! Rise of the Horde by Devan Sagliani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, April 10, 2018

Zombie Attack! Rise of the Horde by Devan Sagliani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya baca novel BI.. Dengan tema seram dan thrill, Sha berjaya habiskan.. Kali ini pasal dunia yang di penuhi dengan Zombie.. Manusia-manusia yang terselamat cuba mencari tempat untuk meneruskan kelansungan hidup.. Ingatkan, masalah zombie dah cukup dasyat.. Ada juga manusia yang menjadi lagi jahat dari zombie.. Memang berdebar-debar lah baca buku ini.. Macam menonton filem pula rasanya.. Kikiki.. 

Tapi memang bestlah.. Yang tak best, buku ini ada sambungan.. Malas Sha nak cari.. Ini buku pertama, ada lagi dua buku.. 

Sha baca dan selesai pada 07.04.2018..

 
 (ebook - PNM e-Reader)

Sinopsis: When 16 year old Xander's older brother Moto left him at Vandenberg Airforce Base he only had one request - don't leave no matter what. But there was no way he could have known that one day zombies would gather into groups big enough to knock down walls and take out entire buildings full of people. That was before the rise of the horde!
Now Xander is on the run, fleeing south to Port Hueneme to locate his brother with nothing but his martial arts training and the katana blade left to him. Along the way he'll have to fight for his life against other survivors, neo-Nazi's, outlaw bikers, gang bangers, cannibals, cult members, and a seemingly endless sea of flesh hungry zombies. But Xander is far from alone. Traveling with him are Benji, a 12 year old comic book geek, and Felicity Jane, a childhood celebrity with wild mood swings.

Will they make it together in one piece to the safe zone or will they become the next meal for a hungry horde of wild zombies?

4 comments:

  1. Salam blog walking dari Maznee sis. Layan cerita zombie pulak

    ReplyDelete
  2. I used to read a lot when I was studying in UM. But now I barely have time to do so. Huhuhuhuhu....

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hana prefer citer2 Zombie banding dengan citer hantu melayu yg 2x ganda lagi seram tu hehe..

    ReplyDelete
  4. Cover page dia nampak best. Ika dah la mudah tertarik dengan cover novel hehe. Thanks for sharing kak sha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..