Secret Angel ; Angel and Love (2012) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, April 28, 2018

Secret Angel ; Angel and Love (2012)

Assalamualaikum..
Hye semua..
Drama yang menarik.. Hanya 12 ke 14 minit setiap episod tapi berjaya menyentuh perasaan.. Ini web drama dari China.. Kisah pasal seorang angel yang dah menyelamatkan seorang manusia yang sepatutnya mati tanpa sengaja.. Disebabkan kesilapan Angel tu, Angel tu kena turun ke bumi dan memastikan lelaki tu terus hidup dalam tempoh 100 hari, kalau tak angel tu yang akan hilang.. Musuhnya adalah devil yang kena memastikan lelaki tu mati dalam masa 100 hari.. Berjaya ke tak?? Kenalah tengok.. Kikiki..

 
 Secret Angel ; Angel and Love (2012)
CH WebDrama | 10 Episodes | Aired: Mar 21- May 23, 2012 | Romance, Supernatural |
 The drama is about the twists and turns that take place in the life of a clueless angel. She is accident-prone but impossible to resist.

3 comments:

  1. Opssss.. larik dulu takut terjebak...

    ReplyDelete
  2. amboi pelakon dia comel belaka. Si Devil pun handsome ni yang rasa nak jadi team Devil :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..