Bila Salah Terima Buku - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, April 27, 2018

Bila Salah Terima Buku

Assalamualaikum..
Hye semua..

Baru-baru ini, Sha ada beli buku dari website FIXI.. Pakej 6 pack dengan harga RM84.00 tak termasuk postage.. Boleh baca di SINI.. Tapi telah berlaku kesilapan pada buku yang Sha pesan.. Sepatutnya sampai tajuk Mens Rea tapi yang Sha terima tajuk Mereka.. Pesanan ini selamat sampai dekat Sha pada 25.04.2018.. Malam baru sempat tengok.. Sha pun emaillah pihak Fixi di info@fixi.com.my malam tu juga.. Dan ke esokkan harinya Sha dah dapat balasan dari pihak Fixi.. Mereka akan hantar buku Men Rea tu pada Sha dan suruh Sha simpan sahaja buku yang dah tersalah itu.. Alhamdulillah.. Rezeki.. Nanti Sha update kalau buku sampai..

 
Email Sha pada Fixi
Jam 8.46pm - 25.04.2018

Email balas dari Fixi Sha terima pada jam 9.48am - 26.04.2018..


7 comments:

  1. Sha.. banyak nya masa baca buku.. huaa jelesnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Curi masa juga sebenarnya kak..

      Delete
  2. Wahh rezeki terpijak tu! hehe keep on being lucky kak Sha!! haha ^^

    ReplyDelete
  3. Waahhh untungggggg... hahaha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..