Koleksi Buku Bulan April #1 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 26, 2018

Koleksi Buku Bulan April #1

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Buku-buku ini semua Sha beli dengan peruntukkan yang tidak disangka.. Sepatutnya memang Sha tak boleh membeli dah tapi memang tak dijangka dapat duit lebih.. Tu yang Sha borong buku.. Kikiki.. Sha beli buku yang kebanyakkannya memang dalam list nak dibeli.. dan ada juga buku yang beli sebab baca sinopsisnya menarik.. Kikiki..

Buku ini Sha beli dengan penulis.. Free keychain, postcard dan tandatangan penulis.. Sha beli sebab teruja baca sinopsis novel ini.. Cover dia pun lawa.. 

Buku-buku yang Sha beli dengan Karangkraf Mall.. Projek Seram Istana & Hotel ini nak lengkapkan koleksi Projek Seram.. Jampi tu pula novel seram baru keluaran Buku Prima.. Buku ini Sha beli pada 21.04.2018 dan sampai pada 24.04.2018.. Pada Sha prosesnya sangat cepat..

Yang ini Sha beli dengan FIXI.. Pakej 6 buku RM99.90 termasuk postage.. Kenapa dalam gambar ada 5 je? Sebab satu lagi buku mereka salah bagi.. Huhuhu.. Sepatutnya Buku Mans Rea oleh Fazrin Jamal tapi yang sampai tajuk Mereka oleh Ariff Adly.. Harapnya bolehlah tukar balik.. Sha memang nak sangat Mens Rea tu.. 

6 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..