Menggunung oleh Helmi Effendy - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, April 15, 2018

Menggunung oleh Helmi Effendy

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Yeah!! Habis dah baca.. Sehari je yang diperlukan.. Sebab novel penulis ini tak pernah mengecewakan.. Sha baru je beli novel ini dan teruja sangat nak baca.. 

Kali ini penulis menggunakan pelajar sekolah sebagai watak utama.. Ada sedikit permainan emosi yang diberikan penulis.. Watak-wataknya sangat rapat dan saling membantu.. Nampak semangat persahabatan itu.. Aksi, seram dan thrill tetap ada.. Mula baca muka surat pertama sahaja, Sha dah tak boleh berhenti.. Macam ada semangat untuk terus membaca tanpa henti.. Maka bermulalah perjalanan perasaan Sha seperti diamuk badai.. Hahaha.. 

Bayangkan kalau tempat yang selama ini kau duduk tak ada pun semua yang pelik-pelik itu tapi lepas keluar dekat satu laman web ini, macam-macam perkara aneh yang terjadi.. Memang rare lah kan.. Tulis je apa pun teori dekat laman web itu maka ianya akan jadi nyata di Menggunung.. Jadi, korang tunggu apa lagi.. Pergilah beli.. Klik je SINI...

Sha baca dan selesai pada 12.04.2018..

Buku ini Sha beli hasil menang di Blog Cik Kaella.. Koleksi terbaru Sha.. 

4 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu sis kasihkuamani. Menggunung betul novelnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam sis.. Memang menggunung.. Kikiki..

      Delete
  2. Wah rajinnya membaca, sehari habis baca buku ni.
    Tahniah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..