Limited Edition : Dutch Lady Chocolate Caramel - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 19, 2018

Limited Edition : Dutch Lady Chocolate Caramel

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Limited edition okay.. Sedap tak manis sangat.. Memang berbaloilah beli.. Melegakan tekak gitu.. Sha suka minum sejuk.. Memang best.. Layan je.. Mula-mula beli sekotak je nak rasa.. Bila dah rasa nak beli lagi dan lagi.. Kikiki.. I fall on love with the taste.. 

16 comments:

  1. wah ada perisa baru..nanti jumpa nk try la

    ReplyDelete
  2. cantiknya kotak dia haha kalau jumpa sha nak beli la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli tau Sha.. Akak mula-mula pun tertarik dengan kotak dia.

      Delete
  3. wahh , kena terjah petronas laa , ccl nak merasa jugak ducth lady perisa baru ni

    ReplyDelete
  4. Wah ada perisa baru boleh try ne

    ReplyDelete
  5. Salam owner blog Kasihku Amani Imani. Mohon update blog list Kasihku Amani Imani dengan blog Rahsia Melancong. Saya sudah update blog list blog saya dengan blog Kasihku Amani Imani yang suka minum susu Dutchlady Chocolate Caramel. :D

    ReplyDelete
  6. choc milk mmg sedap minum sejuk2..mmg layan..

    ReplyDelete
  7. aida baru beli kat petronas, sha.
    utk nurin sebenarnya. dia tak nak, bagi la kat aida.
    ok. tapi mcm tak kena dgn tekak kami :(

    ReplyDelete
  8. Sedap nihhh... Ada lagi ke ni ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada SS.. Ce try usha.. Sha baru beli lagi ini..

      Delete
  9. Wohhh limited edition tuuu.. X lama x de la ni.. Kene try cuba test jugak ni...

    ReplyDelete
  10. wahhh tak tahu pulak ada perisa baru, tak de pulak nampak masa shopping barang dapur haritu. Nampak sedap jugak sebab caramel :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..