Imani ke Pertandingan Mewarna - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, April 9, 2018

Imani ke Pertandingan Mewarna

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu - 07.04.2018 ada pertandingan mewarna sempena Program Kenduri Setaman & Kelestarian BB2020.. Sha joint untuk pertandingan mewarna je, tapi bukan Sha lah yang mewarna.. Badan Sha tak berapa sihatkan.. Lepas Imani mewarna, sembang-sembang sekejap dengan penduduk taman itu.. Lepas tu terus balik.. Sampai rumah memang flatlah.. Perut tak sihat dari hari Khamis.. Badan lemah je.. Tu yang nak baring je.. Bangun pun untuk masak dan bagi anak-anak makan.. Lepastu sambung baring balik..


 
Mula-mula dia macam segan-segan nak duduk dekat bebudak yang mewarna itu..
Dah lama-lama tu dia okay.. Kikiki..
 
 
Dia dah mula penat mewarna.. Macam-macam aksi.. kikiki..
 
 
Hasilnya..

9 comments:

  1. cantiknya imani warna..samallah sha..mv ni dah smpi tahap hilang suara

    ReplyDelete
  2. Mudah2an dah sihat.
    Cantik lukisan Imani

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh kak Sha!! ^^ Hehe btw Tengok gaya Imani kuak lentang tu,terindu tanpa sengaja pulak nk join pertandingan mewarna mcm ni :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Hana comel.. Kikiki.. Aksi kuak lentang tu memang dirindui time mewarna..

      Delete
  4. Ecewah macam macam aksi eh Amani kaler haha. Comel betul..

    ReplyDelete
  5. lama dah tak attend pertandingan mewarna gini, sha.
    izzat tak minat.
    dulu time kakak2, selalu gi. rinduuuuu la plak :)
    penat duduk, telentang, tiarap anak-anak tu ekk? ha ha ha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..