Ging Gang Guli oleh Ajak - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 12, 2018

Ging Gang Guli oleh Ajak

Assalamualaikum..
Hye semua..

Suka pula Sha dengar lagu ini.. Terdengar masa Rancangan Melodi.. Terus tersuka.. Kikiki.. Lagunya comel je pada Sha.. Lirik dia pun ringkas.. Mengenai suami isteri.. Memang dekat dihatilah kan.. Part yang paling Sha sua dah tentulah "Ging gang guli guli guli guli wacha, Ging gang gu, ging gang gu Ging gang guli guli guli guli wacha, Ging gang gu, ging gang gu".. Comel kan.. Hahaha..Nak dengar lagunya?? Klik je SINI..

https://www.youtube.com/watch?v=rIsoScxDJAQ


Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu
Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu

Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh
Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh

Mama…meh baju tu bagi baba
Mama…duk situ makan baba hantar
Mama…hari ni gaji baba keluar
Kad bank…belakang tu passwordnya

Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu
Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu

Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh
Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh

Hari ni laki gaji
Dapur lama tak isi
Ikan, ayam, sayur, sotong, ketam
Tak sangka ada baki
Boleh belanja lagi
Make-up, lipstick, toner, mascara

Bulan depan hai lagu ini
Ulang cerita sama
Tanggungjawab pada bini
Sampai kau tutup mata

Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu
Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu

Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh
Hey la, hey la, shey la
Hey la, shey la, shey la oooh

Mama…dah masak ke?…baba lapar
Mama…tekak ni rasa haus lah
Aha…di suruh kita keluar
Mamak…teh satu capati dua

Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu
Ging gang guli guli guli guli wacha
Ging gang gu, ging gang gu

Hidup rumah tangga
Ada asam garamnya
Sikit sama cuit
Banyak sama dirasa

Duit banyak mana
Tak boleh beli cinta
Hormat dan percaya
Itulah kunci…
Bahagia!!!

5 comments:

  1. SHA SUKA LAGU NI!!!! ha tercaplock hahaha

    ReplyDelete
  2. dah dengar juga ada yang share dekat fb, ye comel je lagunya tu

    ReplyDelete
  3. Tak pernah dengar lagi lagu ni tapi baca lirik tu nampak catchy hehehe...

    ReplyDelete
  4. Ibu singgah blog walking. Semoga sihat hari ni sis.

    ReplyDelete
  5. tak dengar lagi la kak, tgk tajuk macam best je..hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..