Encik Sayang dan Miss Sweetheart oleh Sara Aisha - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, April 19, 2018

Encik Sayang dan Miss Sweetheart oleh Sara Aisha

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Novel dari penulis ini sangat sweet.. Mampu membuatkan Sha ketawa sorang-sorang.. Pertemuan yang tak sengaja diantara Syamil dan Orked, menyebabkan timbulnya panggilan Encik Sayang dan Miss Sweetheart.. Memang comel dan kelakar.. Tak sangka jodoh mereka panjang.. Mereka ditunangkan saat hero mula sukakan heroin.. Heroin pula menentang keras tapi terima sebab dah terlepas cakap.. Memang seronok yengok misi pikat heroin oleh hero..

Memang novel yang sempoi dan menarik.. Watak heroinnya garang dan pandai jaga diri.. Tidak mengalah bila muncul gangguan.. Heronya pula sengal dan nakal.. Tapi sangat matang dan protective.. Memang ohsem.. 

Sha baca pada 17.04.2018 dan selesai pada 18.04.2018..

PNM e-Reader 

11 comments:

  1. kalau buat drama mesti best...ramailah yg kena diabetes..hihi..
    perghh..satu hari je dah habis baca..

    ReplyDelete
  2. Novel nie ada jea kat library tp selalu dipinjam oleh orang, jadi x sempat nak sambar dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau baca buku lagi feel shikin.. Akak baca guna aps pnm..

      Delete
  3. wahh bagus akak rajin membaca buku

    ReplyDelete
  4. adakah bakal didramakan?
    tajuk nyer dah catchy dah tu.

    ReplyDelete
  5. Huh menarik... Banyak novel tajuk yang macam ni kan skrg..

    ReplyDelete
  6. rasanya macam ada nampak dekat rak buku haritu, nanti nak try baca lah :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..