Promosi Beli 5 Buku Percuma 1 Buku - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, April 2, 2018

Promosi Beli 5 Buku Percuma 1 Buku

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ada yang berminat dengan buku keluaran KTR Press?? Sekarang ada promosi baik punya..

*5 Buku RM100*
+ free postage
+ sebuah buku free.


Buku-buku yang termasuk dalam pakej ini ialah:
- Anugerah
- Akhirnya Aku
- Bebas
- Bayang
- Trauma
- Sarkas
- Sarkas II
- Komplot Anekdot
- Mana Tunang Aku
- Awek-awek Sengal
- Cinta Undercover
- Touchkill
- Route to IPB
- Menyingkap Tabir


Tawaran sehingga 30 April 2018
WhatsApp - 0192673703



13 comments:

  1. Hana kalau ada selit perkataan free memang on ja haha >_<
    .
    Thanks for sharing kak Sha :D

    ReplyDelete
  2. wah wah jimat la..lebih kurang satu buku deploh hengget je..da tu dpt free buku ag..cuma AD tak berminat sgt buku melayu..klo tak da beli da

    ReplyDelete
  3. wah !! siap free 1 tu.. untung la kaki novel.. hee~ saya suka juga membaca tapi tu la.. buku yang sedia ada pun belum sempat dihabiskan.. adoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Buku sedia ada pun banyak lagi ye sis..

      Delete
  4. perghhhh 5 buku RM100! mengiurkan. nasib baik kc takde terpikat dengan mana-mana buku di atas, kalau tak.. mahu kc beli hahhaa.

    ReplyDelete
  5. Seronoklah org org yg suka membaca mcm Sha kan.... boleh dapat banyak buku dengan harga promosi. Selamat kenduri buku Sha hihi

    ReplyDelete
  6. Nampak perkataan free tu yang best sangat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..