Man to Man (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, April 1, 2018

Man to Man (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama ini macam tak popular sangat.. Tapi Sha tertarik nak tengok sebab pelakon dia.. Kikiki..
Park Hae Jin, Park Sung Woong dan Jang Hyun Sung.. Sha suka ketiga-tiga pelakon ini..

Untuk cerita ini, Park Hae Jin membawakan watak askar yang sangat elit dan tiada dalam data.. Dikenali dengan panggilan Ghost/Agent K.. Memang terbaiklah.. Selalunya kalau dalam misi dia kena jalinkan hubungan dengan perempuan mesti lepas habis misi dia letupkan diri dia.. Kehkehekeh.. Kira pisah dengan cara matilah... Tapi bila kena balik Korea, Agent K dah jadi huru-hara bila terpaksa berkerja sebagai bodyguard kepada pelakon terkenal Yeo Woon Gwang yang dilakonkan oleh Park Sung Woong.. Pelakon yang baik tapi banyak kerenah.. Agent K juga terpaksa berpura-pura sukakan manager Woon Gwang.. Adoi.. Part ini memang lawak.. Nak pisah je ada tragedi.. Kikiki.. Setiap episod pasti ada perkara lucu yang terjadi.. Tapi agent K memang sangat committed dengan tugas dia.. Bila dah melibatkan perasaan, memang payahlah kan.. Tapi dah namanya manusia, takkan nak nafikan pula..

Pada Sha drama ini memang seronok.. Ada aksi, ada babak cinta.. Lawak, geram dan juga kelakar.. Memang santailah menonton drama ini.. Tak ada stress sangat..


Masa part ini, serious kelakar.. Tiap kali terpandangkan babak ini memang rasa nak gelak je.. Bayangkan dua lelaki berpegangan tangan dan berlari.. wakakaka... Serious memang kelakar..


Man To Man Also Known As: Maentumaen; Man x ManKDrama | Action, Thriller, Comedy, Roma nce | 16 Episodes | 21 Apr 2017 - 10 Jun 2017 |
Sinopsis :
A longtime celebrity Yeo Woon Gwang suddenly has a need for a bodyguard and hires Kim Seol Woo, a man trained in special investigations. He’s described as a mysterious man of many talents, and the drama is about the twisty events they encounter and the budding bromance between the star and bodyguard. However, Kim Seol Woo is actually a secret spy on a top secret mission! But there is one thing inKim Seol Woo's way, Yeo Woon Gwang's manager.

2 comments:

  1. Assalamualaikum & salam isnin. Singgah blogwalking.Semoga produktif minggu ni membaca buku

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..