Nabati Mine (Hazelnut Chcolate Bar) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, April 18, 2018

Nabati Mine (Hazelnut Chcolate Bar)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dan coklat berpisah tiada.. kikiki.. Tadi masa jenjalan usha makanan dekat Koperasi Pejabat, ternampaklah ini coklat.. Pertama kali terpandang terus terpikat.. Sebab nampak Hazelnut Chocolate.. Kesukaan Sha tu.. Lagipun harganya tak adalah mahal sangat.. Seketul ini RM1.20 je.. Harga standard.. Kikiki.. Kalau dah coklat tu semuanya dia kata harga standard.. Sabar jelah.. kan.. Pada Sha harga dan rasa tu memang berbaloilah.. Memikat dan melekat.. Ada rasa coklat dan hazelnut itu.. Bolehlah buat kudap-kudap sambil buat kerja.. Korang dah makan ke??


13 comments:

  1. Wow..sedap ni..kunyah-kunyah tak sedar habis.

    ReplyDelete
  2. Hana dengan coklat pun berpisah tiada jugak kak Sha hehe :3

    ReplyDelete
  3. saya pun hantu coklat juga..hihi

    ReplyDelete
  4. Lum pernah try ni.. Ada halal tak ? hahah

    ReplyDelete
  5. kudap2 menghilangkan ngantuk kat tempt kerja kann., hehehe

    ReplyDelete
  6. Selamat pagi, Selamat hari khamis sis kasihkuamani. Macam sedap ni. Memang suka coklat hazelnut

    ReplyDelete
  7. Sedap miza suka sebab tak manis sangat. Miza borong 10 terus buat bekal seminggu hehe

    ReplyDelete
  8. takprnah jumpa lagi yang ni, haish teringinnya nak rasa

    ReplyDelete
  9. nabati cheese memang wajib beli kan nurin every week dia nak balik asrama.
    sepaket singgit. nanti nak carik la nabati mine ni.
    murah!!! nak rasa dulu ok ke tak.
    tq sha for sharing.

    ReplyDelete
  10. Hehe... sha dgn coklat berpisah tiada ekk.. sama la ngan lea pun..

    ReplyDelete
  11. tk try lagi. tk jumpa pun lg. kalau jumpa kena beli ni nmpk padu aje dia punya choc. mek pun hantu choc jugak.

    ReplyDelete
  12. tak pernah nampak pulak choc ni tapi nanti boleh try :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..