Wednesday, December 30, 2015

Pendaftaran Amani dan Imani

Assalmualaikum..
Alhamdulillah, pendaftaran PASTI pada 28.12.2015 untuk Amani dah pun settle..
Disebabkan baju sekolah masih sama, maka sha cuma tambah sepasang sahaja..
Baju sukan still kena beli sebab Amani makin tinggikan..
Tambah juga bantal coz Amani stay sampai petangkan..
Alhamdulillah, yuran masih lagi affordable..

Sambil-sambil settlekan pendaftaran Amani tu, Sha tanyakan sekali untuk Imani..
BUkan apa, sekarang nie sume nak kena prepare awal..
Supaya x tersangkut dan memudahkan urusan perbelanjaan..
Walapun Imani start sekolah tahun 2017, tapi kami lebih suka bersedia awal..

Daftarkan siap-siap Imani untuk 2017 dan calculate yuran dia..
Lebih kurang RM550.. So dari sekarang dah boleh mula menabung..
Biasanya Kami memang buat macam ini..
Senang dan x kelam kabut..

Inipun, Sha nak surveykan sekali Yuran untuk Amani darjah 1 tahun 2017 nanti..
Bersedia dari awal supaya mudah urasan perbelanjaan..

Tips untuk kengkawan juga..
Semoga berguna dan bermanfaat..

Kalau ada rakan-rakan yang anak masuk darjah 1 tahun 2016, bolehlah share dengan Sha berape bayaran yuran permulaan ye.. Sharing is caring..
TQ in advanced Sha ucapkan pada yang share..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »