Jom Check Usia Jantung Kita - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, December 25, 2015

Jom Check Usia Jantung Kita

Assalamualaikum...
Berapakah usia jantung anda???
Usia jantung Sha Adalah 31 tahun.. Muda sikit dari Usia sebenar Sha..
Alhamdulillah... Semoga jantung Sha dan jantung kawan-kawan sihat selalu..
dah kenapalah agaknya tetibe sha cite pasal nie kan...

Sebenarnya dekat WOOP - Women Of Opinion sekarang nie ada mission baru..
Mission mengenai nestle Omega Plus..
Memang ohsem sangat...
Mission dia mudah-mudah...
Markah pula banyak...
Kalau settle mission-mission nie, banyak gak rewards leh tebus..

Antara big mission yang disediakan oleh WOOP bagi product Nestle Omega Plus ialah :-


 Senang-senang je.. Share and tagged..
Ada lebih kurang 11 big Mission untuk Nestle Omega Plus ini..

Kepada yang nak check usia jantung anda, boleh klik Nestle Omega Plus.

Yeah!! Inilah usia jantung saya..


1 comment:

  1. ada mission baru ? arghhh... tak sempat nak tengok lagi...

    baru nak pulun bw.. banyak hari tak bw..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..