Broken Angel by Arash feat Helena - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, April 23, 2018

Broken Angel by Arash feat Helena

Assalamualaikum..
hye semua..

Sha terdengar sebenarnya lagu ini masa Kursus dekat INSTUN hari itu.. Lagu yang menangkap di telinga dan lirik dia pun boleh tahanlah.. Cuma bahasa dia itu buat Sha sedikit keliru.. Guna Bahasa Inggeris dan satu lagi itu Sha tak pasti.. Cari di internet dan Sha jumpa lirik ini.. Kalau ikut lirik yang Sha jumpa ini macam bahasa persian.. Menarik tau kalau tengok video klip dia.. Kalau nak dengar yang dua bahasa boleh klik SINI dan yang sepenuhnya Bahasa Inggeris klik SINI..

https://www.youtube.com/watch?v=49QsYkJQ-MY

[HELENA]
I'm so lonely broken angel
I'm so lonely listen to my heart

[ARASH]
Man dooset daram:
(Persian: I love you)
Be cheshme man gerye nade:
(Persian: Don't bring tears to my eyes)
Na, nemitoonam:
(Persian: No, I can't)
Bedoone to halam bade:
(Persian: Without you i'm depressed)

[HELENA]
I'm so lonely broken angel
I'm so lonely listen to my heart
One n' only, broken angel
Come n' save me before I fall apart

[ARASH]
Ta harja ke bashi kenaretam:
(Persian: Wherever you may be, I will be by your side)
Ta akharesh divoonatam:
(Persian: till the end, I'll be crazy about you)
To , to nemidooni , ke joonami , bargard pisham :
(Persian: you , you don't know , that you are my life, return by my side)

[HELENA]
I'm so lonely broken angel
I'm so lonely listen to my heart
One n' only, broken angel
Come n' save me before I fall apart

[ARASH]
La la leyli , la la leyli , la la la la la
La la leyli , la la leyli , la la la la la

[HELENA]
I'm so lonely broken angel
I'm so lonely listen to my heart
One n' only, broken angel
Come n' save me before I fall apart
I'm so lonely broken angel
I'm so lonely listen to my heart
One n' only, broken angel
Come n' save me before I fall apart

[ARASH]
La la leyli , la la leyli , la la la la la
La la leyli , la la leyli , la la la la la

10 comments:

  1. akk suka lagu2 Arash ni dan dulu berkali2 tengok vid lagu dia feat Helena juga tajuk Pure Love..sedap didengar dan relax jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha dah dengar dah Pure Love tu.. Not bad..

      Delete
  2. Ibu singgah blog walking hari isnin sis kasihku amani

    ReplyDelete
  3. Lagu baru ke ni.. Adeh.. kenapa ku ketinggalan zaman ni.. ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu lama lea.. lama giler.. Sha pun baru dengar..

      Delete
  4. lagu ni memang mek suka. mek dgr lagu ni around 2008 macam tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah rupanya lagu ini.. memang best..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..