Menang Kuiz di Group Facebook - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, April 18, 2018

Menang Kuiz di Group Facebook

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sha joint satu Group buku di Facebook.. Baru ini mereka ada buat kuiz.. Tak susah tapi memerlukan deria kreatif berfungsi.. kikiki.. Sha ini tak kreatif.. Tapi joint untuk memeriahkan.. Tak sangka pula menang.. Sha kena bina ayat dengan 6 tajuk novel, menggunakan satu penyambung ayat diantara tajuk novel dan tidak boleh melebihi 25 patah perkataan..

 
Inilah ayat yang Sha bina dari 6 tajuk novel.. Simple je.. Sha guna tajuk novel seram dan thriller.. Kikiki.. Tak sangka berjaya menang hadiah.. Tersenyum sepanjang hari bila nampak pengumuman pemenang.. Kikiki.. Yelah, Sha ni bukannya kreatif pun..
 
 
Nampak tak nama Sha disitu.. Kikiki..

12 comments:

  1. tahniah sha..nk kreatif tu mmg kena berfikir byk skit kn

    ReplyDelete
  2. tahniah kak! murah betul rezeki kaksha :)

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah kak Sha.. Memang kreatif la ayat tue.. Masa zaman sekolah dulu, saya selalu buat ayat melalui tajuk-tajuk lagu tapi sekarang nie, dah lupa cara nak buatnya.. hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah.
    kalau aida yg join, hadoi!!!
    memang takde idea lah ha ha ha.

    ReplyDelete
  5. Yeeeeeeyyyyy.. terbaik la ayat sha... Kalau lea buat kuiz ni, memang no.1 dah tu.. Gile best susunan ayat.. Tahniah ye sha..

    ReplyDelete
  6. wahhhhh sama lah tak kreatif tapi kaksha still power sebab menang :P
    Tahniah kaksha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..