Shopping di Pasaraya Ku - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, April 23, 2018

Shopping di Pasaraya Ku

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam (Ahad - 22.04.2018) Sha singgah Pasaraya Ku lepas balik dari kampung.. Nak selesaikan baju anak-anak.. Puas hatilah sebab baju budak perwmpuan cantik-cantik.. Sampai Sha tentu arahlah nak memilih.. Kikiki.. Ini je masa yang ada.. Kalau shopping dibuat masa bulan puasa memang mencabar perasaan.. Tu yang Sha beli awal.. Total lost perbelanjaan RM287.80.. Memang berbaloi-baloilah.. Sha siap buat kad ahli.. Bayar RM10 je.. Kad pun comel je.. Kikiki.. 

Sha memang suka berbelanja di Pasaraya Ku ini sebab harganya masih okay dan kualiti baju pun berbaloi.. Kebetulan semalam memang banyak baju cantik-cantik.. Puas hatilah.. 

Buat kad ahli.. RM2 = 1 point

Sebundut baju.. 

Seluar sahaja Sha beli 3 helai untuk Amani dan 3 helai untuk Imani.. Harga sehelai RM7.50..
Gaun sehelai untuk Amani (RM26.90) dan sehelai untuk Imani (RM25.90)
Baju tidur Amani (RM19.90) dan Imani (RM16.90)
Baju muslimah - Amani (RM18.90 & RM19.90) Imani (RM17.90 & RM17.90)
Sandal 2 pasang RM21.80
Kain pelekat 2 helai RM43.80
Seluar dalam 2 set RM13

10 comments:

  1. bila shopping sebelum puasa ni okla...xla sesak nanti kn..ada kad tu dpt point bgs la

    ReplyDelete
  2. sha pun 1 mei ni nak keluar pi cari baju dah hahaha tak kuasa nak shopping time puasa dengan panas panas ni hahaha taktahan darurat nanti:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki.. betul tu sha.. baiklah shopping awal.. tak de nak berpanas-panas dah lepas nie..

      Delete
  3. aida selesai jugak keperluan pakaian anak2.
    baju kurung da anta tempah.
    baju melayu ijat, mlm raya nanti baru beli :)
    bulan puasa nanti sian kakak-kakak nak ajak shopping.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lega kan aida bila dah selesai awal.. Sian kat anak-anak nak membeli masa puasa..

      Delete
  4. suka jugak shopping dekat pasarayaku sebab murah yang bestnya underwear dia semua cantik & selesa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah dan best tu yang paling penting kan Farhanna..

      Delete
  5. Adehhh,.. agaknye nanti lea pun camni bila anak dah besar.. huhu.. bagus sha beli awal.. takde la kelam kabut nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena buat persiapan awal lea.. Kalau tak sakit kepala membeli masa bulan puasa..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..