Lawan oleh Khairul Nizam Khairani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, April 20, 2018

Lawan oleh Khairul Nizam Khairani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel aksi dari penulis ini memang best.. Sentiasa ada kelainan.. Mampu memberikan debaran setiap kali Sha baca karya beliau.. Ada manusia luar biasa, robot dan polis.. Aksi yang diberikan memang gempaklah.. Penyiasatan bagi kemalangan yang berlaku memborkar satu komplot yang tak disangka.. Musuh sebenar memang pandai mempergunakan.. Memang tak disangka.. Perlawanan yang sengit dan pengakhirannya memang tak disangka tapi berlaku secara realiti.. Tidak menghampakan.. 

Sha baca dan selesai pada 19.04.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

8 comments:

  1. dari pe yg Sha tulis, mcm saspen aje baca buku citer ni ekk :)
    sure menarik.
    jalan cerita cinta mudah.
    tapi kalau cerita eksyen, terbayang-bayang aida akan perkataan yg digunakan, sha.
    maklumlah, x pernah baca hi hi hi

    ReplyDelete
  2. interesting. maybe saya akan try baca sebabnya selalu cite mcm ni banyak tengok dalam drama jarang jumpa dalam buku..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ini dah banyak juga novel macam ini Tiara..

      Delete
  3. Haisss makin banyak novel fixi yang lea ketinggalan.. X pe la, kita baca yang mana ada dulu.. Buku beli ngan sha ritu pun byk x baca agik.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Lea.. Baca yang mana ada dulu ye..

      Delete
  4. Plot twist ye ending dia Sha? Macam best je..

    ReplyDelete
  5. macam menarik ni untuk dibaca nak pulak keluaran fixi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..