Sunday, March 1, 2020

Goodreads | Reading Challenge Februari 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini dah 1 Mac.. Kejap je masa berlalu.. Sha masih lagi meneruskan aktiviti membaca.. Bukan tak suka baca buku fizikal cuma ada ketikanya mood membaca genre selain yang menjadi kesukaan tu datang mendadak.. Kebetulan genre yang Sha baca ini kebanyakkannya berbentuk ebook, maka penuhlah senarai ebook je.. Hehehe.. Tak elok sebenarnya sebab pencahayaan telefon tu menganggu mata Sha tapi kalau tak baca rasa macam kekurangan sesuatu.. Gitu lah kehidupan harian Sha.. Tak dapat baca banyak sikit pun jadilah..  Dibawah ini Sha senaraikan bacaan Sha..

1. Cinta Dorayaki oleh Izza Aripin (ebook)
2. CUN #3: Jiwa Juara oleh Artis-Artis Komik-M
3. Srikandi vs Arjuna oleh Izza Aripin (ebook)
4. Semanis Tart Ceri oleh Maslina Ngadiman (ebook)


12 comments:

  1. wooo~ tahniah Kak Sha banyak juga buku dah dibaca. ^^

    ReplyDelete
  2. Hehe rajinnya baca banyak2 ebook. Sama je ebook dengan buku. Tapi beza kan bila baca buku fizikal cepat ngantuk. Baca ebook eh takde pulak nak rasa mengantuk macam baca buku fizikal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. saya baca ebook sebab genre yang berbeza dari minat saya.. hehehe

      Delete
  3. saya pun baca ebook sebab lari sikit dari genre yg saya selalu baca..hehe

    ReplyDelete
  4. macam mudah je kaksha nak capai target tuu... sy pun baca e-book je tapi yang ada dekat wattpad jelah setakatni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat wattpad baca juga cuma kadang-kadang..

      Delete
  5. rupanya Nurin pun aktif baca ebook, sha.
    aida br tahu last few days, time kami holiday ke kelantan.
    komik.
    novel.
    semua dia baca online :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »