Monday, March 23, 2020

Random Photo #10 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jomlah kita scroll apa yang ada di galeri telefon Sha.. Tak banyak sebab Perintah Kawalan Pergerakan kan.. Tapi masih cuba memanfaatkan apa sahaja peluang dan ruang untuk terus menaip dan membuat entry di blog..

Pra tempahan pada 8 Feb 2018 dan akhirnya pada 16 Mac 2020, buku berjaya sampai ke tangan.. Alhamdulillah.. Walaupun lambat, tetap sampai..

Mencuba dimsum di pasar malam.. 1 pek ini RM5.. Okaylah.. Kurang menatik sebab dah sejukkan.. Kalau panas mesti lagi best dan sedap..

Memenuhkan peti ais.. Hehehe.. RM1 je coklat ini.. Beli di 7Eleven.. Ternampak dekat kaunter pembayaran kan.. Terus capai 5..

Yang ini pun Sha beli di 7Eleven.. Tapi yang ini RM1.20 kalau tak silap.. Sedap juga buat kunyah-kunyah di kala boring.. hehehe..

2 comments:

  1. dimsummmm tu dapnya !!!! sesekali memang tengok orang jual tu tingin.
    haaaih sabar sabar tngh ujian skrng nnt kita p cari..

    ReplyDelete
  2. Lama betul ya nak sampai buku pre order tu. Paling lama saya tunggu untuk pre order selama beberapa bulan je. Tak pernah lagi sampai dua tahun.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »