Wednesday, March 11, 2020

Wall's Mochi: Strawberi Keju

Assalamualaikum..
Hye semua..

Makanan yang agak popular sekarang ini..Tapi tak mudah nak jumpa dijual.. Ada dua lagi perisa iaitu Durian dan Green tea durian.. Ini pun kebetulan je jumpa.. Ternampak dan terbeli demi memuaskan tekak yang tertanya-tanya rasanya.. Sedap.. Memang dessert yang ohsem dan memuaskan..

Harga untuk sekotak ini ialah RM10.40..

Berbungkus dengan plastik, jadi tak adalah mochi tu bergerak-gerak..

Nampak tak strawberry, cheese dan tepung pulut tu.. Mengancam kan..

Inilah rupa dalam dia.. Kalau suka cheese dan strawberry ini memang akan jadi kegemaran anda.. Kalau jenis tak suka, akan rasa muak lah.. 

13 comments:

  1. oh ni yg sekotak camni..ada tgk org share yg 1pack kecik dlm rm3++ tp tula pyh nk jmpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang pack kecik tu perisa durian sis.. Yang tu payah sikit nak jumpa.. huhuhu..

      Delete
  2. banyak inti stoberi nya.... mesti sedap tuh

    ReplyDelete
  3. Wah Kak Sha dah makan mochi ni. Tu la susah nak jumpa, Syaza pun belum try lagi xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. terjumpa Syaza.. bila nak beli lagi dah tak ada.. hehehe
      Susah sikit nak jumpa..

      Delete
  4. cam sedap tu .. ala yang durian tu pun viral memang ramai yang beli.. dah la ni cheese n strawberry of coz i loikeee hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang durian tu, susah betul nak jumpa.. teringin yang durian sebenarnya..

      Delete
  5. belum pernah try lagi mochi mochi ni.. teringin juga nak tahu rasanya

    ReplyDelete
  6. Dah nampak ramai orang makan mochi Wall ni tapi x pernah try lagi.

    ReplyDelete
  7. Nakmtau x mama.x penah makan mochi hihii

    ReplyDelete
  8. Tak pernah try yang pek ni.. Peminat mochi nak kena try ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »