Sunday, March 22, 2020

Aiskrim Whitepink Lychee & Rose 7Eleven

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sempat juga merasa aiskrim WhitePink ini masa keluar mencarikan telefon bimbit untuk MIL.. Cantik posternya dan rasanya pun not bad.. Cuma harganya agak mahallah.. hehehe.. Sesekali memuaskan tekak sendirikan.. Bukannya selalu dapat pun.. Sebab tak semua 7Eleven ada jual aiskrim ini.. Nak makan memang kena jalan jauh sikitlah ke Tanjung Malim atau berhampiran kampus UPSI lama.. 

Poster yang cantik dan memikat.. Harganya boleh tahan jugalah.. hehehe..

Kon ini RM2.60.. Smooth je aiskrim dia.. Berbaloilah bayar harga tu..

Yang dalam cup ini RM3.60 je kalau tak ada bubble pink tu.. Tambah bubble pink tu RM1.40 tapi berbaloi pada Sha.. Meletup-letup bubble tu dalam mulut.. Memang bestlah.. hahaha.. Sesekali bolehlah.. Selalu, kopak poket.. Hahaha..

4 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »