Sunday, March 8, 2020

Telefilem Melayu | Main Kahwin Kahwin (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tonton sebab terpandangkan Sham Visa ada dalam telefilem ini.. Macam menarik pula nak tengok lakonan Sham Visa.. hehehe.. Drama yang comel antara dua kekasih yang tak menyedari perasaan sedia ada dalam hati mereka.. Okaylah boleh nak layan time boring-boring.. Hehehe.. Sha tengok online je dekat Youtube.. Hehehe..

JUDUL : MAIN KAHWIN KAHWIN
TARIKH TAYANGAN : Sabtu, 29 Februari 2020, 9:00 malam
SIARAN TV : Astro Citra & Astro Citra HD
PENGARAH : Feroz Kader
PELAKON : Sham Visa, Tiz Zaqyah, Riz Amin, Wafariena, Kay Maria
SINOPSIS: Nina suka main kahwin kahwin dengan abang angkatnya sejak kecil. Kini dia mengimpikan sebuah perkahwinan yang sempurna namun hampa kerana kecurangan tunangnya. Azam mencadangkan Nina untuk merancang perkahwinannya seperti 'main kahwin kahwin' ketika zaman kanak-kanak mereka. Sehinggalah dia sedar bahawa cinta sejatinya berada di depan matanya.

4 comments:

  1. waalaikumussalam. haha nak tengok jugaklah, takleh nak bayang sham visa berlakon. sebelum ni dok tengok video spontan dia ja kat youtube masa GV. hehe

    ReplyDelete
  2. wah. mcm comel jer pasangan tu :)
    nanti aida carik kat utube.
    kat rumah x langgan citra.

    ReplyDelete
  3. alaa knape posing kat parit tu hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »