Sunday, March 8, 2020

Currently Watching 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ada 2 drama yang menjadi tontonan Sha secara perlahan-lahan.. Boleh je nak habiskan sebab ada 1 drama tu dah complete.. Cuma rasa macam best pula tengok sikit-sikit.. hehehe.. Drama ini semua Sha tengok online je di Youtube, DramaNice dan DramaCool..

The Taoism Grandmaster (2018)
Country: China
Episodes: 46
Sha tengok drama ini di Youtube je.. Senang sebab ada subtitle English.. Baru sampai episod 28.. hehehe.. Ada lagi 20 episod macam tu.. Boleh tengok dekat SINI.. 

Drama: When the Weather Is Fine
Country: South Korea
Episodes: 16
Tengok sebab ada terbaca review kata pemandangan dalam drama ini cantik.. Sha pun cubalah tengok.. Okay.. Ceritanya nice.. Memang pemandangan dalam drama ini cantik.. Pelakon dia pun okay.. Drama ini ongoing lagi.. Baru ada 4 episod je dekat online channel.. Sha tengok dekat DramaCool.. Kisah mengenai seorang lelaki dan seorang perempuan.. Yang paling best sebab ada Good Night Bookstore dan Book Club Gathering..

5 comments:

  1. rajinnye tgk movie korea tuuh. :p

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam. Drama kedua tu saya tengok sebab minat kat hero dia. Heroin tu kureng minat sikit, huhuhu

    ReplyDelete
  3. Ala, nak tengok yg k-drama ni. Tunggu dia habis la. Haha

    ReplyDelete
  4. yg kedua tu mcm menarik jer.
    dari gambar tu dpt aida rasa ia sgt best utk ditonton.
    tapi, tak byk masa dah now aida nak tgk.
    hu hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. siapa pelakon2 drama korea tu?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »