Friday, March 6, 2020

Kedai Makan | Naan Lounge UPSI, Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tahu pasal tempat makan ini pun sebab encik suami yang bawa.. Encik suami selalulah masuk dekat kampus UPSI baru ini.. Encik suami ini macam inilah.. Bila dia jumpa tempat makan menarik dia bawalah Sha dan anak-anak pula untuk cuba.. Bila makan kat sini, Sha emmang puas hati.. Kedai bersih, makanan tak mahal.. Berbaloi-baloi bila dapat makan dekat sini.. Servis pun laju je.. Yang paling best, roti naan dia lembut.. Kuah dia sedap.. Kenyang sangat bila dapat makan sekeping.. Even yang plain pun sedap.. Ini ikut sekala tekak Sha lah.. hehehe.. Owh ya.. Nak masuk dalam kampus UPSI ini memang tak ada sekatan.. 

Kami berempat..

Teh O Panas, Teh O Ais Lemon dan Lemon Asam Boi..

Cheese Naan (RM5) & Cheezy Cheese Naan (RM7)

Plain Naan (RM1.80)

Chicken Tandoori (RM7)

Ini bil kami untuk malam tu.. Memang berbaloi..

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »