Bila Sha Berdating - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, March 27, 2017

Bila Sha Berdating

Assalamualaikum..
Hye semua..

Khamis (23.03.2017) Sha keluar dating dengan encik suami..
Takde kemana pun..
Just keluar berdua, gi tengok wayang dan makan-makan..

Disebabkan Amani dah masuk sekolah rendah, maka kami punya dating kenalah dibuat pada cuti sekolah.. Bukan boleh suka-suka nak pergi dah..
Sebab Amani sekolah pagi dan petang..
Atleast dapat juga berdating..

Walaupun dah tak kerap macam sebelum ini, tapi still keluar dating..
Ini apa yang Sha amalkan sepanjang perkahwinan Sha..
Tak dapat buat tiap-tiap bulan pun takpe..
Atleast dalam setahun tu paling kurang pun sekali..
Untuk merapatkan lagi hubungan..

Tak semestinya gi tengok wayang macam Sha..
Boleh je buat aktiviti lain..
Terpulang pada masing-masing..
Cumanya, Sha dan encik suami memang suka menonto wayang..
Tu yang kami dating di panggung wayang..
Dua movie kami belasah.. Hehehe..

Enjoy berdua..

5 comments:

  1. Ana dah 6 tahun tak masuk panggung. Tunggu syafi besar sikit lah. Hehe

    ReplyDelete
  2. Mmg best kan Sha kalau dpt luangkan masa bersama...
    Mcm mrs pip n suami sukakan laut, tu yang selalu piknik tepi pantai...
    Dulu2 kita scuba n snorkeling, now ada anak, tepi pantai pun jadilah..
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali.. memang kena luangkan masa berdua.. hehehe

      Delete
  3. MV lama dah tak kuar dating sebab suami dah kerja kesihatan ni dah kurang masa nak kuar lunch sama2...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..