Sunday, March 12, 2017

Wall's : Ice Cream Sandwich

Assalammualaikum..
Hye semua..

Panas-panas nie kalau makan aiskrim, memang bestlah..
Dah cuba aiskrim Walls yang baru ini?
Sedap wei.. Serius sedap.. Kat tekak Sha lah..
Tekak korang.. Sha tak tau.. hehehe..
Kalau korang nak tau sedap ke tak.. Kenalah beli..

Bungkusan yang menarik..
Harganya RM2 sepeket..

Cantikkan.. Hahaha..
Kepingan biskut yang berlukisan kartun..
Kat tengah-tengahnya ada aiskrim Vanilla dan Coklat..
Gabungan yang ohsem.. Serious ohsem.. Hahaha...
Tak sampai 2 mini je.. Dah habis..

15 comments:

  1. Ana beli dekat penjual aiskrim yg naik motor tu rm2.30 satu. Kongsi berdua dengan syafi. Sekejapan habis. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau yang penjual motor tu memang mahal sikit rasanya..

      Delete
  2. Replies
    1. Sedap kan Elsa.. Rasa cam nak beli bebanyak je..

      Delete
  3. wah menarik aiskrim ni. ada lakaran atas biskutnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la cik rose.. unik lak.. tapi lakaran tak dipandang dah saat aiskrim masuk ke mulut..

      Delete
  4. wahh x pnh jmpa lagi ni..murah pulak tu.. esti ojsem kan kak sha..

    btw unni tag kat sini
    https://unnianje.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017.html

    ReplyDelete
  5. Lukisan semuanya berbeza-beza ke? Camne nak makan tu, sayang kat lukisan tu... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. tak perasan la pula.. Hahaha.. sebok nak masuk mulut je.. tak tgk pun lukisan tu..

      Delete
  6. Nom..nom...sedapnya...Meleleh air liur saya..

    ReplyDelete
  7. yum yum.. nampak sedap cute pulak tu :)

    ReplyDelete
  8. memang sedap teringat dulu ada ice cream biskut macam ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »