Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Saturday, March 25, 2017

Jenjalan Cari Kopok Lekor #Day3 di Terengganu

Assalammualaikum..
Hye semua..

On the way kami nak balik baru singgah cari kopok lekor..
Sha beli yang frozen je.. Tahan lama..
Keropok Lekor Tok Beng nie memang popular..
Search je kat Internet mesti ada punya..

Keropok lekor frozen pelbagai jenis..
Ada Jejari biasa, jejari cheese, Cheesy larva, cheesy poppers..

Keropok segera pun ada.. Tapi sha tak beli..

Kaunter kopok lekor yang diorang dah siap goreng..
Kotlah nak rasa dulu sebelum beli yang frozen..

Boleh lepak-lepak santai minum petang sambil makan kopok lekor..

Boleh beli juga yang dah siap goreng..
Sha beli Cheesy Lava, Jejari biasa dan Cheesy Poppers..

Inilah rupa Cheesy Poppers tu..
Memang sedap..

Kaunter untuk kopok kering dan makanan ringan..

Macam-macam ada..

Yang dah siap goreng pun ada..

RM10 sebungkus

RM10 sebungkus

3 comments:

  1. Perghhhhh nampak sedap je keropok ni! Ada cheese pulak tu. Sesuai untuk orang yang hantu cheese hehe.

    ReplyDelete
  2. Byk shopping kepok nampak tu Sha. Kalau dpt kepok yg sedap mmg tak boleh berhenti makam tau. 😊

    ReplyDelete
  3. wah borong kerepok lekor ya sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI