Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Wednesday, March 22, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom joint Lazada Birthday Blogger Contest yang ohsem ini..
Nak tahu kenapa ohsem.. Jom Scroll dan tengok..

http://www.lazada.com.my/blogger-contest/?utm_source=social-media&utm_medium=staff-con&utm_campaign=birthday-17&utm_content=LZ00751&utm_term=xxf0000so0at0000

Bersempena ulang tahun Lazada ke-5 ini juga, Lazada telah menganjurkan Lazada Birthday Blogger Contest yang akan berakhir pada 23 Mac 2017.. Tak lama je lagi.. Esok dah nak tamat wei.

Hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan:

1. Kurang daripada 50 peserta ( 10 pemenang )
1st Prize : 1 x RM 300 Lazada Shopping Voucher
2nd Prize : 3 x RM 200 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize : 6 x RM 100 Lazada Shopping Voucher

2. Lebih daripada 50 dan kurang daripada 100 peserta ( 20 pemenang )
1st Prize : 1 x RM 500 Lazada Shopping Vouche
2nd Prize : 7 x RM 250 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize : 12 x RM 125 Lazada Shopping Voucher

3. Lebih daripada 100 peserta ( 30 pemenang )
1st Prize : 1 x RM 800 Lazada Shopping Vouche
2nd Prize : 12 x RM 300 Lazada Shopping Voucher
3rd Prize : 17 x RM 150 Lazada Shopping Voucher

Menarikkan hadiahnya... Lagi ramai, lagi meriah.. Rugi tak joint..
Untuk join contest ni korang perlu jawab soklan seperti kat bawah ni..
a) What do you love about Lazada Malaysia?
b) Top three product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)
c) How do you think Lazada Malaysia can improve?
d) What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Lepas dah jawab semua soalan, hantar link post korang ke email contest@lazada.com.my dengan tajuk Lazada Birthday Blogger Contest... Mudah sangat.. Jomlah joint.. Pada yang dah joint.. All the best semua..

http://www.lazada.com.my/catalog/?q=bookcase&price=150-997&sort=popularity&viewType=gridView&fs=1

Apa yang Sha suka mengenai Lazada
Sha memang selalu membeli belah di Lazada.
Kenapa?? sebab Sha suka dengan kelpebagaian barang yang ada di Lazada dan harga yang jauh lebih berpatutan daripada kedai. Setakat ini memang Sha sangat berpuashati dengan semua barang yang Sha beli di Lazada. Penghantaran dan penerimaan barang tidak berlaku terlalu lama.


Produk Idaman hati Sha..
Ini ialah antara produk yang dah lama Sha idam-idamkan tapi masih belum berjaya membeli..

http://www.lazada.com.my/birthday-sale/ 
Sha sangat suka rak buku yang cengginie..
Sebab ada pintu tu.. Hehehe..
Lepas tu besar.. Banyak boleh muat buku-buku Sha nie..

http://www.lazada.com.my/birthday-sale/ 
Rak buku idaman sha yang kedua..
Bila ada compartment nie, senanglah nak asingkan buku sha dan juga buku Amani..
Memang menariklah kalau bubuh dekat bilik..

http://www.lazada.com.my/birthday-sale/ 
Selain rak buku, sha juga minat dengan set Tefal nie..
Sebab datang dengan tiga jenis pan..
memang memudahkan kerja-kerja memasaklahkan..
Bagaimana Lazada Boleh Melakukan Penambahbaikkan.
Pada sha lah kalau Lazada boleh memperluaskan lagi penghantaran produknya ke Seluruh Malaysia memang bagus.. Sebab ada sesetengah barang tidak boleh di hantar ke sesetengah tempat.. Ini akan merugikan Lazada sebab pelanggannya datang dari seluruh pelusuk Malaysia..

Ini adalah ucapan Birthday dari Sha untuk Lazada
Sha nak ucapkan "Happy Birthday to Lazada Malaysia" dan semoga Lazada Malaysia berkembang dan Sukses dengan memberikan perkhidmatan yang terbaik serta terus menjadi online shopping yang pertama menjadi pilihan rakyat Malaysia..

7 comments:

  1. yeyy dah join... Gut luck sha.. Moga ada rezeki utk kita menang contest ni..

    ReplyDelete
  2. Memang kena beli rak baru sebab buku baru bertambah2 dekat rumah tu kan Sha. Setiap bulan ada je sha beli buku baru. Semoga berjaya =)

    ReplyDelete
  3. good luck...meriah juga hadiahnya...:p

    ReplyDelete
  4. goodluck kak sha :* elsa pun join nie!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI