Tuesday, March 14, 2017

Aktiviti Hujung Minggu

Assalammualaikum..
Hye semua..

Bila hujung minggu je, mulalah banyak yang nak dibuat..
Selain mengemas, membasuh dan menggosok baju..
Sha blogwalking dan taip entry untuk blog..
Bila dah ada sudut sendiri ini, lagi rajinlah.. Hehehe..

 
Sambil-sambil tu, Sha print soalan untuk Amani buat latihan..
 
 
Suruh Amani kemas buku-buku dia..
Asyik sepah-sepah je..
Pastu kertas-kertas dia simpan..
Padahal patut buang je..

6 comments:

  1. Budak perempuan memang patut ke paksa awal2 sis... belajar mengemas...

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh menarik tu siap ada sudut lagi hehehe. kalau saya, mana saya landing situlah saya punya sudut kak. haha.

    ReplyDelete
  3. banyaknya buku Amani. اللغه العربيه pun ada

    ReplyDelete
  4. Tue dia, banyak aktiviti akak di hujung minggu... =)

    ReplyDelete
  5. cakap pasal kertas..budak2 memang kertas tue lah yg dikumpul aduiyai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »