Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Tuesday, March 14, 2017

Aktiviti Hujung Minggu

Assalammualaikum..
Hye semua..

Bila hujung minggu je, mulalah banyak yang nak dibuat..
Selain mengemas, membasuh dan menggosok baju..
Sha blogwalking dan taip entry untuk blog..
Bila dah ada sudut sendiri ini, lagi rajinlah.. Hehehe..

 
Sambil-sambil tu, Sha print soalan untuk Amani buat latihan..
 
 
Suruh Amani kemas buku-buku dia..
Asyik sepah-sepah je..
Pastu kertas-kertas dia simpan..
Padahal patut buang je..

6 comments:

  1. Budak perempuan memang patut ke paksa awal2 sis... belajar mengemas...

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh menarik tu siap ada sudut lagi hehehe. kalau saya, mana saya landing situlah saya punya sudut kak. haha.

    ReplyDelete
  3. banyaknya buku Amani. اللغه العربيه pun ada

    ReplyDelete
  4. Tue dia, banyak aktiviti akak di hujung minggu... =)

    ReplyDelete
  5. cakap pasal kertas..budak2 memang kertas tue lah yg dikumpul aduiyai

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI