Coklat Cadbury Kopi-C - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, August 4, 2018

Coklat Cadbury Kopi-C

Assalamualaikum..
Hye semua..

Coklat dan kopi memang kegemaran Sha.. Sangat-sangat suka.. Penenang yang sangat menenagkan jiwa dan raga yang kesesakkan.. Baru-baru ini sajalah jenjalan cuci mata dekat Pasaraya TF Value Mart.. Mata ini sudah terpangkan Cadburry perisa baru.. Terus sambar satu.. Harganya RM8.50 (165g) siap ada tulis Made especially for Malaysia tau dekat bungkusan dia.. 

Bila makan rasa coklat dan kopi yang ohsem.. Memang menjadi kesukaan Sha lah kan.. Gabungan dua rasa dan bau kopi yang sangat-sangat memikat.. Best je masuk tekak sambil mata membaca.. Sektul besar tu Sha sorang je habiskan.. Nampak tak betapa sedapnya.. Kikiki..

Korang dah rasa ke??

 
Cadbury Kopi-C

9 comments:

  1. Ada flavouR baru. Nak cari la nanti

    ReplyDelete
  2. kebetulan ada kt luar ni nnt sy g cari

    ReplyDelete
  3. Wauuu, teringinlah nak rasa...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah rasa lagi tapi kalau mix berries tu memang feveret saya :)

    ReplyDelete
  5. lom jumpa lagi ni, sha.
    lama jugak tak beli coklat.
    aida minat cadbury hazelnut! sedap nyer lah...

    ReplyDelete
  6. Nak cubalah. Akak suka apa saja yang ada kopi! 😊

    ReplyDelete
  7. Wow.. Baru ni. Belum pernah jumpa lg.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..