Monday, August 13, 2018

Ant-Man (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua.

Semalam Sha bawa anak-anak menonton wayang buat pertama kalinya.. Tak pernah lagi bawa diorang ini.. Pertama kali juga guna apps TGV yang Sha muat turun dari Google Play untuk beli tiket.. Memang berbaloilah sebab Filem Ant-Man ini ada dalam MovieClub Treats.. Sha bayar dengan harga yang sangat-sangat berbaloi, okay..

Pilih MovieClub Treats

Ada banyak filem yang disenaraikan dekat MovieClub Treats ini.. Sha pilih Ant-Man And The Wasp..

Harganya memang jauh lebih murah.. Dewasa RM18 untuk 2 orang dan kanak-kanak RM16 untuk dua orang.. Campur yuran tempahan RM2, jadinya Sha hanya bayar RM36 sahaja untuk 4 keping tiket..

Filem ini tidak ada babak yang tidak senonoh dan keterlaluan.. Tapi masih tak sesuai ditonton oleh anak-anak Sha.. Tidak menepati citarasa mereka.. Babak aksi, diorang diam.. Babak bercakap, diorang bosan.. kikiki.. Kejap kejap tanya bila nak habis.. Adoilah.. Lepas ini memang bawa tengok kartun jelah..Kesukaan mereka..

Review Sha untuk Ant-Man, filem yang ohsem.. Aksi yang menarik.. Memang bestlah untuk release tension..

 
Keterujaan berada didalam panggung wayang..

13 comments:

  1. lama tk tgk wyg..ada tiket free lg dr tgv movie club..nanti nk pi redeem la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun belum redeem tiket free.. kikiki.. best kan sis..

      Delete
  2. Ant Man memang best! Filem sesuai untuk satu keluarga. dah la kelakoooo ahhahaha

    ReplyDelete
  3. rajinnya tengok wayang..Ant man pun belum tengok lagi ni..huhu

    ReplyDelete
  4. sha dah tengok haritu. tapi mcm anak anak kak sha la, sha duk tgok jam bilalah nk habis 😂

    ReplyDelete
  5. ant man ni pun xtengok lagi memang ketinggalan bab cerita loni

    ReplyDelete
  6. lps ni makin keraplah tgk wayang ya haha...

    ReplyDelete
  7. da tgk jugak citer ni.
    tapi tak update dlm blog. masa tu takde time nak buka blog :) ha ha ha ha
    memang best citer ant man ni.
    ending nyer sgt la tragis. debu berterbangan...
    ant man tertinggal. camne la dia nak dikuarkan dari medium kecik tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »